• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2020.
PUSČPSN
3
7
14
29    
       

Novosti

GALERIJA MOČVARA RASPISUJE NATJEČAJ ZA SOUND ART INKUBATOR

GALERIJA MOČVARA RASPISUJE NATJEČAJ ZA SOUND ART INKUBATOR

Sound Art Inkubator je produkcijski projekt Galerije Močvara usmjeren na realizaciju novih umjetničkih radova na temu zvuka i natječajnog je karaktera. Natječajni poziv upućuje se prvenstveno studentima domaćih likovnih i umjetničkih akademija (Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Umjetnička akademija Sveučilišta u Osijeku, Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci i Umjetnička akademija Sveučilišta u Splitu) te ostalim domaćim mladim autorima i umjetnicima. Više

: 04.02.2014.


GOD IS AN ASTRONAUT

GOD IS AN ASTRONAUT

Močvara & Metalsound Music predstavljaju vam jedan od najvećih post rock bendova svih vremena, God Is An Astronaut. Koncert će se održati u Tvornici kulture  9.4. Više: 01.02.2014.


SVE NAJ U 2014. GODINI!

SVE NAJ U 2014. GODINI!

Sve naj u 2014. godini želi vam ekipa iz Močvare. Hvala vam svima koji ste 2013. godinu boravili u našem klubu. Nadamo se da ćete još više boraviti u 2014. godini:). Vidimo se!
: 30.12.2013.


IZGUBLJEN FOTO APARAT

IZGUBLJEN FOTO APARAT

U nedjelju 15.12. na dobrotvornom koncertu za bolesnog glazbenika Dragana Pajića Paju nepoznata osoba je "posudila" fotoaparat jednog Pajinog prijatelja. Na fotoaparatu su se nalazile privatne slike, između ostalog i slike Dragana Pajića Paje iz bolnice. Vlasniku aparata su te slike emotivno jako važne, pa moli da mu se vrati čip kartica sa slikama, a voljan je posuđeni aparat pokloniti. Molimo osobu koja je uzela aparat da čip karticu pošalje na adresu kluba Močvara ili da se javi na mail pr@mochvara.hr ili telefone 01 6159 668 ili 01 6159 667.

: 21.12.2013.


DARKO RUNDEK INTERVIEW

DARKO RUNDEK INTERVIEW

15.12. održava se benefit koncert for MR. PAJO (Dragan Pajić – Pajo) na kojem nastupa RUNDEK CARGO TRIO. Na 24sata.hr pročitajte najnoviji interview s Darkom Rundekom. Više o koncertu saznajte ovdje.

 


: 13.12.2013.


MARIO KOVAČ - BEZ CENZURE (VIDEO)

Redatelj, kvizoman, glazbenik, glumac, aktivist, štošta Mario Kovač govori o: DJ karijeri, dosadnim plesačima, edukatorima, prijetnjama pištoljima, eksperimentima u umjetnosti, Željku Malnaru, Andrei Zlatar, igranom filmu, komisijama, namještaljkama od HNS-a, HAVC-a do Natječaja u Ministarstvima, objašnjavanju svojih tetovaža, kvizovima i iskustvima sa snimanja kad se dolazi s partyja mamuran i pijan ili kad se osvajaju poveće svote, marijunama maršu, noćima u policiji, što bi radio kao Ministar kulture, kakav je bio sa 7, 17, 27, 37, a kakav kani bit s 47, o glazbenoj evoluciji od Schmrtz Teatra preko Zvonka i gradskog ureda za kulturu do D Elvisa, o mjuziklu "Za dobra stara vremena", za ili protiv Marija Kovača...

Emisija snimljena tokom ljeta 2013. Prije smrti Lou Reeda i netom nakon preminuća Željka Malnara.

"Bez cenzure". Talk. No show. Serijal razgovora sa zanimljivim ljudima o pop kulturi, životu, smrti, psima, seronjama, glazbi, filmovima, njihovom radu, vožnji... Dijelovi se emitiraju u sklopu MyFaceOnTV, a integralne verzije su webwork. Pita: Anđelo Jurkas.

: 10.12.2013.


Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.