• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SIJEČANJ 2021.
PUSČPSN
123
457810
111314151617
181920212324
2527283031
       

Novosti

DONATORSKA AKCIJA PRIKUPLJANJA SREDSTAVA ZA KRIZNU PODRŠKU ŽRTVAMA POTRESA

DONATORSKA AKCIJA PRIKUPLJANJA SREDSTAVA ZA KRIZNU PODRŠKU ŽRTVAMA POTRESA

Kako bi pomogli onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija, Solidarna - zaklada za ljudska prava i solidarnost pokrenula je donatorsku akciju prikupljanja sredstava za kriznu podršku žrtvama potresa u Petrinji i Sisačko-moslavačkoj županiji. Saznaj više kako možeš pomoći.

: 05.01.2021.


MOČVARA SE UŠULJALA U MSU!

MOČVARA SE UŠULJALA U MSU!

Obratite pažnju na zanimljivu izložbu u Muzeju suvremene umjetnosti, gdje su izloženi i originalni crteži iz dva naša izdanja, knjige stripova Igora Hofbauera i Jonathana Bousfielda "Grimizna laguna" i knjige stripova Igora Hofbauera "Mister Morgen", a tu je raritetni plakat otvaranja Močvare iz 1999. godine u sjajnom društvu Tomislava Gotovca pored njega! Izložba "Nastavit će se ...Strip i vizualna kultura u Hrvatskoj" traje do 28. veljače i sagledava strip stvaralaštvo u europskom i međunarodnom kontekstu kao devetu umjetnost s njezinom poviješću, razvojem i antologijskim autoricama i autorima. 

: 13.12.2020.


18. HUMAN RIGHTS FILM FESTIVAL

18. HUMAN RIGHTS FILM FESTIVAL

Osamnaesto izdanje festivala angažiranog autorskog filma, Human Rights Film Festivala, održat će se u Zagrebu od 6. do 13. prosinca 2020. S obzirom na epidemiološke okolnosti, cjelokupni program ovogodišnjeg izdanja HRFF-a održava se online, a uključuje neke od najzapaženijih novih igranih, dokumentarnih i inovativnih filmova te bogat popratni program na kojem će se raspravljati o gorućim ljudskopravaškim temama. Više

: 19.11.2020.


MOČVARNA FRIŽNICA

MOČVARNA FRIŽNICA

Frižnica, ili ti ga frižider-knjižnica, koncept već neko vrijeme poznat ljubiteljima hard copy literature koji dobiva svoje mjesto na terasi Močvare. Baci oko na prašnjave police s knjigama, izaberi nekoliko njih za koje smatraš da bi mogle pronaći novi dom i dođi na otvorenu razmjenu. Ostavi knjigu u Frižnici i uzmi drugu koja ti se svidi!

: 21.09.2020.


NATJEČAJ ZA OSLIKAVANJE ZIDA MOČVARE

NATJEČAJ ZA OSLIKAVANJE ZIDA MOČVARE

Pozivamo sve zainteresirane da prijave svoje ideje za oslikavanje jednog od vanjskih zidova Močvare! Više
: 12.09.2020.


NEVIDLJIVA MOČVARA: IMAM IDEJU!

NEVIDLJIVA MOČVARA: IMAM IDEJU!

Sljedeća avantura programa Nevidljiva Močvara je projekt "Imam ideju!" Ovog puta naša publika je naš glavni akter: svi ste pozvani prijaviti svoju ideju programa kojeg želite realizirati u Močvari, a mi vam nudimo pomoć u realizaciji, tehničku, mentalnu i sve druge oblike podrške.  Dođi u Močvaru i pokaži nam što nedostaje zagrebačkoj sceni! Ideje možete prijavljivati do 5. kolovoza ispunom (kratkog!) obrasca na ovom linku.

: 21.07.2020.


Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.