• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SIJEČANJ 2021.
PUSČPSN
123
457810
111314151617
181920212324
2527283031
       

INTERVIEW: BOBO MARKULINČIĆINTERVIEW: BOBO MARKULINČIĆ (METALSOUND MUSIC)

Interview povodom tribine "Zahrđalo željezo: Kamo ide metal scena u Hrvata?" 07.02.2018.
Objavljeno: 04.02.2018.
Pitanja postavljao: Danijel Badanjak.

Izdvoji najveće koncerte koje si radio.
Ako govorimo o Metalsound Music, onda bi tu izdvojio Deftones u dvorištu Močvare i Sabaton u Tvornici kulture. A van metala to su svakako bendovi koje sam bukirao za INmusic festival kao što su Arctic Monkeys ili Iggy and the Stooges. U različitim ulogama (promoter, booking agent, production manager...) radio sam koncerte u rasponu od malih klubova do arena i festivala. Preostalo je još samo neki stadionski da stavim u CV. :-)

Najbolje i najgore iskustvo u bookingu dosad. 
Srećom zaista ogromna većina mojih iskustava su vrlo pozitivna. Ponekad netko od ljudi na turneji ima loš dan ali to je potpuno normalno i očekivano. Vrlo su rijetke baš neke neugodne situacije. Sukladno tome lista lijepih iskustava bila bi poprilično duga ali ako baš trebam izdvojiti neka, onda bi tu svakako istaknuo Anathemu i The Gathering kao primjere gdje su apsolutno svi, od članova benda do vozača bili izuzetno ugodni ljudi.

Najgore iskustvo je svakako bila organizacija WASP koncerta.

Planovi za 2018u? 
Planovi su prilično veliki i već sad izgleda da ćemo u 2018. raditi dosta više koncerata nego par zadnjih godina. A nadam se da to znači i da će biti uspješna. Od onoga što je već poznato to su koncerti u Močvari, 29.03. Insomnium i Tribulation, te 09.05. Ensiferum i Ex Deo. Od tih koncerata imamo velika očekivanja, a dosadašnja prodaja karata ukazuje da smo dobro odabrali. Postoje i još neki izuzetno zanimljivi koncerti koji su već potvrđeni ali ih još ne smijemo javno objaviti. U svakom slučaju mislim da metal fanove čeka jako dobra koncertna godina.

Pogledaj sve interviewe

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.