• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

STUDENI 2022.
PUSČPSN
1
13
1417
    
       

15 ZACARANA15. ROĐENDAN MOČVARE (6.6. - 9.6.2014.)

NEDJELJA 08.06. • POČETAK 14:00 • KRAJ 20:30 • UPAD 0 KN

Lokacija: Nasip ispred Močvare

ZAČARANA MOČVARA: KOTAČ VREMENA (festival na travi)

U sklopu 15. rođendana Močvare Začarana Močvara vam se odlučila predstaviti u jednom neobičnom izdanju na nasipu iznad Močvare. Nakon izvrsna dva kantautorska festivala s dvadeset kantautora prije nešto malo više od godinu dana ovaj put će vam se opet predstaviti kantautorice i kantautori uz svoje gitare i minimalističke pratnje u najprirodnijem mogućem okruženju - na travi i u ugodnom društvu skulpture Milene Lah "Kotač vremena"

Satnica:
ELMA BURNIĆ 15:00 - 15:30
ZVONIMIR VARGA 15:30 - 16:00
NO! MOZZART 16:00 - 16:30
HARI & FAT SONS 16: 30 - 17:00
SARA RENAR 17:00 - 17:30
MIKA MALE 17:30 - 18:00
IVANA PICEK 18:00 - 18:30
ČUDNOREĐE 18:30 - 19:00
LOTUS 19:00 - 19:30
SVEMIR 19:30 - 20:00
Nažalost, Melita Sabljo neće nastupiti zbog ozljede prsta. 

ELMA BURNIĆ (Zagreb)
Kantautorica koja se igra riječima i bojama i pretvara ih u zvuk. Velika ljubav joj je sevdah čiji duh tako lako prenosi na slušatelje. 

HARI & FAT SONS (Zagreb)
Nakon nekoliko albuma s grupom Feet i Vobler, Haris Ćehić je 2011. osnovao autorski akustični  bend "Hari & Fat sons". Početkom ove godine objavljuje prvi album "Green line-red line". Pjesma  s albuma "Would you mind?" se našla i u američkom filmu "Counter play".
 
MELITA SABLJO (Zagreb)
Kantautorski projekt započet 2009. nakon što je do tada već iskusna bubnjarka odlučila uz bubnjarske žuljeve na rukama steći i one gitarstičke na jagodicama te sve to začiniti sa do tada prikrivenim talentom za poeziju. 
 
PARS (Zagreb)
Muzika s par kila efekata i neobičnih gitarskih rifova, na granici eksperimentale i psihodelije, rocka i grungea; njegov je nastup svaki put za pamćenje.
 
ZVONIMIR VARGA (Zagreb)
Kantautor koji na sceni djeluje od 2009. godine. Do danas je objavio šest albuma, glazbu za tri kazališne predstave i knjigu pjesama, a održao je i više od 120 koncerata.
 
SARA RENAR (Zagreb)
Kantautorica koja se ne ograničava žanrovima kao ni instrumentima. Sve rjeđe nastupa samostalno, sve češće s bendom. 
 
ČUDNOREĐE (Zagreb)
Za svoju muziku kaže da je fusion rock tragikomedija na sjecištu ludosti i mudrosti, ozbiljnosti i humora, arta i kiča, inovacije i krađe, apokalipse i utopije...
 
IVANA PICEK (Zagreb)
Ovo djevojče svira pjesme s motivima toliko bliskim svima nama, promatra svijet iz neobičnog kuta i sklada stihove koji nam miluju dušu. Ima već par albuma iza sebe, a u pripremi je novi. Svaki put iznova iznenadi.
 
MIKA MALE (Zagreb)
Ovaj već kultni bend sa skoro 15 godina postojanja ovo popodne će nam se predstaviti u akustičnom izdanju. S tri albuma iza sebe donose nam već naramak novih, neobjavljenih pjesama.
 
SVEMIR (Zagreb)
Ženska polovica svemira, Zvonka i Saša, odsvirat će za vas akustične verzije Svemirovih pjesama s prvog, ali i s nadolazećeg drugog albuma. Zvonka svoje stihove uglavnom piše uz rijeku Savu tako da ni ona ni mi ne možemo zamisliti ljepšu priliku da predstavi svoju glazbu.
 
LOTUS (Zagreb)
Šesteročlani pop rock bend nakon tri godine od njihovog istoimenog albuma prvijenca najavljuju novi materijal pod imenom "Sekunda sna". Za kraj ovog festa sviraju nam nove pjesme u tročlanom sastavu.

Začarana Močvara je projekt koji nastavlja tradiciju organiziranja koncerata intimnijeg ugođaja, pod umjetničkim vodstvom Nine Romić.
Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a.

Event @ Facebook

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.