• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

STUDENI 2022.
PUSČPSN
1
13
1417
    
       

15 DNEVNO15. ROĐENDAN MOČVARE (6.6. - 9.6.2014.)

NEDJELJA 08.06. • POČETAK 10:00 • UPAD 0 KN

Lokacija: Nasip ispred Močvare

MOČVARA NA NASIPU

Pridružite nam se i treći dan u proslavi petnaestog rođendana Močvare i dođite na sunčani nasip rijeke Save pored našeg kluba gdje već od 10 sati počinje program koji će vas jednostavno izvući iz kreveta.

Možda još nećete doći k sebi nakon prethodne nezaboravne noći u Močvari, no mi ćemo vas opet iznenaditi s jedinstvenim i najraznovrsnijim programom u gradu.

I dok ptičice pjevaju, šetači šetaju, sportaši vježbaju, a pesonje i mace zijevaju, na nasipu vas čeka ekipa prijatelja Močvare u čijem ugodnom društvu je definitivno bolje provesti zadnji dan tjedna na izmaku nego s daljinskim upravljačem ili u zatvorenom prostoru nekog shopping centra.

Pa da krenemo s najavom od najveselije radionice u gradu za koju su krivci legendarni zmajari s nasipa Air & Art Kite Team, a samo za 15 godina Močvare okupili su se u najjačem sastavu. Darko Poldrugač - Darac Zmaj (čovjek koji zmajari preko 20 godina, pionir zmajarstva u Hrvatskoj), Žarko Tkalec-Žare, Snježana Hristov - Žuza, Christian Bushill - Kris, Darko Miklenić - Darko i Adam Amizic - Adam samo za ovu priliku upravljat će na nasipu najvećim i najljepšim zmajevima na ovim prostorima i podučavati vas kako na najjednostavniji način napraviti vašeg prvog pravog zmaja.

U trenucima kada zmajevi u zraku kontroliraju nebo iznad Močvare uživajte zajedno s malim Močvarcima u najluđoj i najveselijoj predstavi u gostima kod drugog Zmaja na nasipu. Samo za 15 godina Močvare Kreativno-edukativna udruga Putujući zmaj izvest će svoju dječju predstavu Zmusana priča. Andreja Črljenec i Miloš Žerajić u najzmusanijoj predstavi na svijetu kao princeza Paulina i Gusar Zmusar sigurno će učiniti da Močvarin 15. rođendan bude još ljepši. Predstava je interaktivna i publika u njoj ima svoju ulogu, pa se dobro pripremite na pravu avanturu na nasipu. Nakon predstave tražimo nove male hrabre Gusare Zmusare koji neće oklijevati u bojanju lica i izradi balona s našim prijateljima Putujućim Zmajevima.

Dok zvuci Začarane Močvare mistično plove nasipom naši prijatelji iz Zelene akcije pripremili su samo za ovu prigodu info-pult na kojem se možete informirati o djelovanju i aktivnostima ove udruge dok nam je velika čast i zadovoljstvo najaviti prvu izložbu predmeta, stvari i suvenira posebnog značaja koji su obilježili povijest, aktivizam i veliki broj poduhvata Zelene akcije.

I još na sve ovo dodajemo i druženje sa Sindikatom biciklista koji će svojim dolaskom na nasip učiniti ove nedjelje proslavu 15 godina Močvare još biciklističniju (nadamo se da će i mnogi od vas "upregnuti" svoja dva kotača ka nasipu).

Zapamtite datum: nedjelja 08.06.; mjesto: nasip pored kluba Močvara; vrijeme: nadamo se da će biti lijepo i to od 10 do 20 sati, jednostavno najbolji sunčani party u gradu.

Proslavimo 15 godina Močvare zajedno, družimo se i učinimo u nedjelju ovaj dio nasipa pored kluba Močvara najveselijim mjestom u gradu Zagrebu. 

Event @ Facebook

Pregledaj slike na Flickr-u.

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.